Засіб від цвілі в автомобілі - як і чим позбавитися грибка? Поради від Служби «DFD»

Категорії

Автомобіль за своєю конструкцією дуже складний і має десятки далеких від очей місць, де найчастіше і може завестися пліснява або грибок. Боротьба з ними – це об'ємна, важка і довга робота, з якої, позитивний результат абсолютно не гарантований. А з такою проблемою стикається досить багато автомобілістів, і далеко не всі знають, як позбудеться плісняви в авто та найдієвіші засоби. Зараз ми розповімо Вам, чому в автомобілі потрібно боротися з цими мікроорганізмами, а також як саме грамотно вивести цвіль з автомобіля.

Чому потрібно боротися і позбавлятися цвілі в автомобілі?

Цвіль – це живі мікроорганізми, які виживають у багатьох критичних ситуаціях, температурах, перепадах тощо. При цьому всім, пліснява може завдати величезної шкоди здоров'ю людини. Велику кількість суперечок грибка у повітрі викликають у людей хвороби, у тому числі хронічні та гострі. Боротися з пліснявою просто необхідно.

У нашій статті: «Хвороби, що викликаються пліснявою», ми розповіли про основні і найпоширеніші хвороби, які виникають у людей, що живуть у будинку з пліснявою. Для автомобілів ситуація ідентична, тому будьте обережні та зберігайте своє здоров'я.

 

Як цвіль з'являється в автомобілі?

Як ми вже описали, пліснява швидко пристосовується до існуючих умов, для неї автомобіль – це ідеальний будинок. Для цього мікроорганізму необхідна висока вологість та середня температура (близько 20°C). Кожна осінь та весна – ідеальна пора для розмноження плісняви у Вашому авто.

  1. Вологість в автомобілі у сиру погоду висока;
  2. Температура для цвілі цілком прийнятна;
  3. Якщо автомобіль стоїть у гаражі, де також висока вологість – цвіль активізується;
  4. Якісні, хороші ущільнювачі також підвищують шанс розмноження цвілі.

Який найефективніший засіб від цвілі в автомобілі?

Як тільки Ви виявили місце розвитку цвілі чи грибка у Вашому авто, необхідно одразу розпочинати боротьбу. Існують спеціальні хімічні засоби, які наносяться на місце розвитку цвілі. Дані засоби справді можуть вбивати плісняву, але є великий мінус: вони не очищають суперечки плісняви у повітрі автомобіля та на різних поверхнях. Позбудеться цвілі очисним засобом назавжди – неможливо.

Другий загальний вид коштів – це народні методи. Практично у кожній статті ми згадуємо про них, оскільки їх досі використовують у надії позитивного результату. Оцет, лимонний сік, сода – всі вони малоефективні і лише заберуть час. Не варто сподіватися на диво!)

Озонування – науково обґрунтований та найефективніший засіб від цвілі в автомобілі. Процес озонування повністю нешкідливий для салону та кузова авто, але смертельний для мікроорганізмів. При озонуванні виділяється 3-х кратний озон, який витісняє повітря та вбиває всі живі істоти. Суперечки у повітрі зникають миттєво.

Думаєте позбавитися цвілі в автомобілі за допомогою озонування – це дорого? Ціна озонування – від 300 грн. для легкового автомобіля. При цьому Ви отримаєте такі переваги:

  • В автомобілі зникнуть усі мікроорганізми;
  • Тільки озонування може дістатися найдальші куточки і щілини;
  • Після озонування в автомобілі пахне свіжим повітрям;
  • На результат дається гарантія, і цвіль не потурбує Вас більше.

Послуги озонування надає компанія «DFD». Ми готові працювати навіть із найважчими об'єктами і щодня допомагаємо людям позбутися проблем із пліснявою. Наш величезний досвід доводить, що ефективніший і дешевший спосіб, ніж озонування – не існує. Як тільки виявили плісняву в автомобілі, відразу ж зв'язуйтеся з нами і ми допоможемо зачистити найкращим засобом від цвілі в автомобілі – озоном.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*