Цвіль у будинку. Хвороби, що викликаються пліснявою.

Категорії

Надмірна вологість у приміщенні, недостатнє опалення, погана вентиляція та інше – все це фактори, які можуть призвести до появи грибка на стінах, стелі, віконних рамах та інших поверхнях. Цвіль у будинку псує зовнішній вигляд обробки, меблі, предмети інтер'єру, але найголовніше, вони є небезпечними для вашого здоров'я.

Адже суперечки, які витають у повітрі, здатні потрапляти в організм людини через дихальні шляхи чи продукти харчування, осідати на шкірі чи слизовій оболонці, тим самим отруювати людину своїми токсинами. Спочатку це відбувається непомітно, але з часом виникають певні симптоми, які зв'язують з іншими причинами, але ніяк не з грибком.

Хвороби, викликані цвіллю

Тим не менш, саме пліснява в будинку часто стає тим самим спусковим гачком, який запускає в організмі незворотні процеси, що призводить до досить серйозних захворювань. Хвороби, викликані цвіллю, можна умовно розділити на кілька категорій залежно від локалізації. Це насамперед:

 
  • неполадки у роботі органів дихальної системи, що виражаються в задишці, кашлі, нежиті тощо. Грибок може призвести з часом до хронічного бронхіту, синуситу, риніту, пневмонії та навіть астми;
  • алергічні реакції та дерматити – лущення шкіри, почервоніння, висипання, свербіж тощо;
  • захворювання органів травлення (різні отруєння, розлади шлунка, нудота, блювання, запаморочення, слабкість і т.д.);
  • кон'юнктивіт - сльозогінність, почервоніння та свербіж очей, відчуття стороннього тіла, тяжкість повік, помутніння та інше;
  • часті головні болі, мігрені теж можуть бути реакцією на плісняву в будинку ;
  • поганий настрій та депресія - отруєння спорами грибка негативно позначаються і на нервовій системі людини, тому подібні розлади нерідко трапляються.

Кому довірити боротьбу з цвілевим грибком?

Хвороби, що викликаються пліснявою – це наслідок. Недостатньо просто вилікувати її, адже може статися повторне зараження. Тому важливо усунути причину захворювання, тобто усунути грибок. Зробити це швидко та ефективно вам допоможе компанія DFD. Її фахівці мають багаторічний досвід роботи у цій сфері. Вони використовують професійне обладнання та перевірені засоби, а також практикують комплексний підхід до вирішення цієї проблеми. Це дає можливість гарантувати 100% результат рятування від грибка.

Залишити заявку на виклик майстра можна прямо зараз на нашому сайті в електронній формі. Ми з вами неодмінно зв'яжемося та уточнимо деталі. Замовляйте комплекс видалення плісняви.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*