Цвіль у дитячій кімнаті: причини появи та способи видалення

Категорії

Дитяча кімната – це місце, де завжди мають панувати чистота та безпека. Але іноді навіть за дотримання всіх правил, регулярного очищення кімнати та щоденного провітрювання кімнати – з'являється пліснява та грибок. Цвіль у дитячій – це надзвичайна ситуація, яка може сильно нашкодити організму, що розвивається. Батьки зобов'язані докласти максимальних зусиль для того, щоб видалити плісняву в дитячій кімнаті, але при цьому багато хто хоче залишити ремонт незайманим і спробувати впоратися самотужки. Зараз ми розповімо, що робити, якщо в дитячій кімнаті з'явилася пліснява, і як безпечно для Вас та дитини з нею боротися.

Цвіль у дитячій кімнаті: що стало причиною появи?

У кімнаті завжди чисто, тепло, затишно, здається, звідки може з'явитися небезпечний для життя грибок? Там, де зручно людині, там зручно і грибку - це правило потрібно запам'ятати. Суперечки грибка в будь-якому випадку є в кожному приміщенні, вони літають у повітрі, містяться в пилу та бруді. Лише їхня концентрація викликає чорні плями у вигляді цвілі на стінах, вікнах, стелі або меблях.

Причиною плісняви у дитячій кімнаті могли стати:

 
  • Підвищена вологість;
  • Забита вентиляція чи вікна не пропускають свіже повітря;
  • Приміщення обігрівається нерівномірно.

Це найпоширеніші причини, які сильно допомагають цвілі розмножуватися. Насамперед рекомендуємо виправити саме їх. Перевірте вентиляцію, встановіть датчик вологості, у разі виходу за норму придбайте пристрій для витягування вологи, і якщо є місця в кімнаті, де практично немає обігріву – швидше додайте обігрівач (адже холод – це ризик для Вашої дитини).

Як позбудеться цвілі в дитячій кімнаті?

Багато хто хоче видалити цвіль, і при цьому не торкнутися ремонту. Таке можливо, якщо пліснява з'явилася в районі вікна (на укосах, рамі тощо), але якщо вона з'явилася на стіні, тоді потрібно повністю зачищати цю область. Ось і перша дія – зачистіть область поширення грибка та плісняви у дитячій кімнаті.

Бажано зачищати шпателем або наждачним папером. У такий спосіб Ви усунете те місце, де цвіль розмножується. Дуже важливо користуватися засобами захисту дихальних шляхів (респіратором) та захищати шкіру (рукавички, халат, старий одяг). Після цієї процедури залишається добити мікроорганізми у дитячій кімнаті спеціальними хімічними засобами чи озонуванням.

Можна видалити грибок у дитячій кімнаті за допомогою хімічних засобів, вони добре діють, але дуже шкідливі для організму, і частки залишаються на місці обробки, хоч би скільки кімната провітрювалася після процедури. Тому радимо скористатися озонуванням приміщення.

Перевага озонування дитячої кімнати:

  • Вбивається не тільки грибок та пліснява, а й усі шкідливі мікроорганізми;
  • Кімната насичується чистим киснем (ефект гірського повітря);
  • Озон з повітрям проникає у всі щілини та дірки, де хімічні речовини не дістануть;
  • Після озонування у приміщенні буде свіже повітря ще тривалий час;
  • Після такого очищення, пліснява не з'явиться в кімнаті навіть за хороших умов.

Усунення цвілі у дитячій кімнаті – це просто необхідна процедура, від якої залежить здоров'я Вашої дитини. Не витрачайте жодної хвилини на роздуми, чи витрачати на цей час і гроші, дитячий організм занадто нестійкий до подібних мікроорганізмів. Вони можуть викликати регулярні застуди, розвинути алергію та багато іншого.

Якщо боїтеся, що самостійних сил не вистачить, тоді скоріше звертайтеся до компанії з усунення цвілі грибка «DFD». Фахівці мають багаторічний досвід, а також все необхідне обладнання для того, щоб усунути грибок будь-яких масштабів та в будь-яких умовах. Швидше зв'язуйтесь з нами, і ми якісно (з гарантією) усунемо цвіль у дитячій кімнаті.

Ми позбавимо вас цвілі та грибків назавжди. Замовляйте видалення цвілі у дитячій кімнаті у нашій компанії DFD!

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*