Цвіль на укосах. Грибок на укосах. Як прибрати плісняву та грибок на укосах?

Категорії

Цвіль на укосах: чому вона з'являється?

Така проблема, як пліснява на укосах , знайома, мабуть, кожному другому, хто встановив у своєму будинку чи квартирі пластикові вікна. Незважаючи на всі переваги такої конструкції, вона має і суттєвий недолік – відсутність вільної циркуляції повітря. Разом з підвищеною вологістю в приміщенні, наприклад, через велику кількість кімнатних рослин, наявність акваріума, постійне сушіння білизни, приготування їжі та іншого, а також поганий вентиляції виникають сприятливі умови для розвитку та росту цвілевих грибів.

Крім того, пліснява на укосах може виникати через недотримання технології встановлення вікон. В результаті чого накопичується конденсат на рамі, який служить чудовим середовищем для грибка. У будь-якому випадку, це явище псує естетику вікон і в цілому інтер'єр, але найбільше варто задуматися про те, яку шкоду вона завдає здоров'ю оточуючих. Адже суперечки грибів, потрапляючи в людський організм, можуть спровокувати цілу низку серйозних захворювань, починаючи від грибкових уражень шкіри і закінчуючи такими жахливими як пневмонія або астма.

Як прибрати плісняву та грибок на укосах?

Тому перше, про що має задуматися кожен, хто зіткнувся з подібною проблемою, це як прибрати плісняву та грибок на укосах швидко та ефективно. Багато застосовують народні методи боротьби з грибком: механічне очищення ураженої поверхні та її подальшу обробку відбілювачами на основі хлору, мідним купоросом, харчовою содою, оцтом та іншими речовинами. Однак такий підхід не дає 100% гарантії того, грибок на укосах не з'явиться знову через якийсь час.

 

Адже головний вирішальний чинник – це боротьба не лише з наслідками, а й з причинами появи цвілевих грибів. Тому, якщо ви не знаєте, як прибрати плісняву та грибок на укосах , то рекомендуємо вам звернутися за допомогою до досвідчених фахівців з компанії DFD.

Чому їм можна довіритись?

Вони використовують сучасне обладнання та матеріали у своїй роботі, а головне пропонують своїм клієнтам комплексний підхід у вирішенні поставленого завдання. Щоб усунути грибок на укосах проводиться цілий перелік складних заходів.

До них відносять:

  • детальний аудит приміщення (вимір рівня вологості, температури, виявлення основних причин появи грибка на укосах);
  • механічне очищення ураженої поверхні та її обробка фунгіцидами;
  • озонація з метою прибрати неприємний запах, залишки спорів грибів та повністю знезаразити приміщення;
  • усунення причин виникнення цвілі (установка додаткового опалювального обладнання, рекуператорів, вентиляції, ремонт труб та інше).

Відповісти на питання, як прибрати плісняву та грибок на укосах не складно, якщо у вас є такі помічники в особі компанії DFD. Довіртеся їй, і вас приємно порадує якість обслуговування, швидкість роботи майстрів, розцінки на всі послуги та багато іншого. А головне, завдяки їй у вашому будинку знову оселитися атмосфера затишку та безпеки! Замовляйте комплекс з видалення плісняви на укосах .

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*