Наскільки ефективно працює фарба проти плісняви та грибка?

Категорії

Самостійна боротьба з пліснявою в будинку може стати справою клопіткою, довгою, витратною і, на жаль, не завжди успішною. Однак досвідчені майстри можуть у цьому випадку запропонувати просте і красиве рішення – уражені підступним грибком поверхні потрібно лише пофарбувати.

Зрозуміло, для цієї мети підійде не будь-яка фарба, але пропозиції вже є у багатьох брендів, що спеціалізуються на випуску лакофарбових матеріалів. Наскільки ефективним є такий спосіб, і на що тут слід звернути увагу?

Спеціальна фарба від плісняви: переваги та недоліки

Більшість виробників заявляють, що їхня фарба від плісняви та грибка має дуже високу ефективність – не менше 99,9 відсотка. Це сміливе твердження перевірялося експертами якості у багатьох країнах, і в Україні, зокрема, за результатами продукт отримав високу оцінку.

 

Відгуки тих, хто вже застосовував цей метод позбавлення грибка, також підтверджують його дієвість. До складу її формули введені сучасні антимікотичні добавки, завдяки чому ви не просто зафарбовуєте плісняві плями, а й пригнічуєте життєздатність інфекції.

Зазвичай вистачає одного фарбування, щоб фунгіциди розправилися з грибком і позбавили ваш будинок від плісняви. При цьому проблемні поверхні отримають другу молодість і захист від вогкості, що руйнує їх.

Врахуйте: фарба від плісняви навіть в одному ціновому діапазоні може значно відрізнятись за якістю. Тому при виборі продукту бажано дослухатися рекомендацій професіоналів-практиків.

Втім, за таких очевидних переваг фарба від плісняви має і деякі недоліки.

Плюси

Мінуси

  • простота застосування;
  • ефективна дія;
  • можливість використання різних матеріалах;
  • пофарбовані поверхні безпечні для людей та домашніх тварин;
  • фарба швидко висихає та майже не має запаху;
  • великий асортимент кольорів та відтінків;
  • альтернатива вибору товару в різних виробників.
  • висока ціна;
  • можливість придбання підробки;
  • при фарбуванні необхідно використовувати засоби захисту;
  • необхідність попередньої оцінки ситуації фахівцями.

На що слід звертати увагу при виборі фарби від плісняви та грибка?

Вибирати протигрибкове покриття доводиться із пропозицій багатьох торгових марок, серед яких, наприклад, такі:

  1. Aquavit.
  2. Glutoclean.
  3. Platinum.
  4. Tikkurila.
  5. Teknos.
  6. Vitex Еко.
  7. Sniezka та інші.

Потрібно звертати увагу на склад, зокрема, на концентрацію фунгіцидів – робочої протиплідної речовини, а також на витрату фарби, що рекомендується, у перерахунку на квадратний метр. Ці показники допоможуть зробити найбільш вигідне та ефективне придбання.

Поверхні потрібно підготувати до фарбування – очистити, за необхідності знежирити та просочити спеціальною ґрунтовкою. Не нехтуйте при роботі захисними засобами як мінімум рукавичками та респіратором, провітрюйте приміщення під час нанесення покриття і аж до його полімеризації.

Особливо обережними слід бути людям, схильним до алергії та тим, у кого знижений імунітет. Подальша експлуатація пофарбованих поверхонь є абсолютно безпечною.

Наша компанія має багаторічний досвід успішної боротьби з різними видами грибка та готова допомогти своїм клієнтам навіть у найскладніших та найзапущеніших випадках. Чи ефективна буде фарба від плісняви та грибка у вашій конкретній ситуації? Наші кваліфіковані майстри дадуть відповідь на це питання і допоможуть підібрати оптимальний варіант для комплексного видалення грибка та плісняви .

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*