Знищення плісняви за допомогою холодного туману

Категорії

Цвіль - древній і підступний ворог людини. Вона селиться ближче до нас: у житлах, робочих приміщеннях, в автомобілях, на меблі та одяг. Таке неприємне сусідство може виявитися і дуже небезпечним, адже суперечки, якими розмножується побутовий грибок, стають причинами багатьох серйозних захворювань, що в деяких випадках призводить навіть до найсумнішого результату.

Професіонали знають чимало ефективних методик боротьби з грибковою навалою, одна з яких має романтичну назву – холодний туман.

Холодний туман від плісняви чи народні методи?

Більшість із нас схильні недооцінювати небезпеку грибкової інфекції та насамперед звертати увагу на естетичні проблеми. Так, звичайно, цвілі стіни виглядають огидно, а банальною неохайністю справа не закінчується - грибок швидко руйнує облюбовані ним поверхні, наближаючи невідворотність витрат на ремонт.

 

Саме ця обставина зазвичай мотивує до дій. Але заходи, що вживаються, часто обмежуються «бабусиними» методами – народними способами, щедрий асортимент яких пропонується в інтернеті. Можливо, щось із цих варіантів і спрацює, якщо встигнути захопити проблему на початковому її етапі.

Коли ж плісняві плями проростають глибоко всередину ураженої стіни (а відбувається це досить швидко), то впоратися з неприємністю вдасться вже лише за допомогою професійних методик, серед яких можна виділити такі:

  • холодний туман;
  • гарячий туман;
  • газація;
  • бар'єрний захист.

Для надійності фахівці у багатьох запущених випадках застосовують комплексну обробку, що поєднує одночасно кілька способів знищення грибка у будинку. Повинні бути враховані всі плюси та мінуси кожного виду впливу.

Саме обробка холодним туманом є зрошення поверхонь, інфікованих пліснявою, дрібнодисперсною суспензією активних фунгіцидів. Такий аерозоль має кімнатну температуру, а його дрібні частинки здатні проникати вглиб ураженої ділянки і ефективно діяти там, вбиваючи шкідливий грибок.

Чим раніше буде проведено обробку, тим кращим буде її результат і меншими – наслідки для здоров'я мешканців будинку.

Етапи обробки приміщень холодним туманом

Холодний туман від плісняви – одна з найдієвіших обробок, яка виробляється сильнодіючими антисептиками. Про це свідчать вдячні відгуки клієнтів нашої компанії, які назавжди позбулися докучливої плісняви.

Сама обробка триває недовго, але дуже важливо правильно підготувати до неї приміщення:

  • щільно закрити вікна та двері;
  • виключити протяги та потрапляння реактивів у суміжні приміщення;
  • не допускати проникнення дітей та домашніх вихованців;
  • надійно захистити вологонепроникною плівкою меблі та іншу обстановку, по можливості, перенести максимум предметів до інших кімнат.

Враховуючи високу токсичність фунгіцидів, що застосовуються, ви повинні дотримуватися правил особистого захисту, а також фахівці, які використовують холодний туман від плісняви. У кімнаті після обробки потрібно зробити ретельне прибирання. За потреби в особливо складних випадках через деякий час проводиться повторна обробка.

Як бачите, подібну роботу самостійно не вдасться виконати якісно та безпечно. Довірте це важливе завдання професіоналам нашої компанії, які мають величезний досвід у видаленні грибка та цвілі . Ми боремося не з проявами та симптомами – ми докорінно ліквідуємо саму проблему та її причини. Грибок ніколи більше не повернеться до вашої оселі.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*