Грибок у будинку. Як позбавитися грибка в будинку?

Категорії

Чим небезпечний грибок у будинку?

Грибок у будинку може з'явитися несподівано та абсолютно в будь-якому приміщенні. У сприятливих для його життя умовах (підвищеної вологості, поганої вентиляції та опалення) він вражає будь-які поверхні, завдаючи їм руйнівної шкоди. До того ж, пліснява в будинку призводить до неприємного запаху, негарних темних плям на оздобленні, а найголовніше — різних захворювань. Спочатку уражаються органи верхніх і нижніх дихальних шляхів, шкірні покриви, та був інші системи людського організму. Особливо грибок у будинку згубно позначаються на здоров'я дітей і людей зі слабким імунітетом.

Тому зустріч з таким явищем має насторожити кожного і змусити задуматися про те, як позбавитися грибка в будинку максимально швидко та ефективно. На сьогоднішній день існують різні способи боротьби із пліснявою. Насамперед, це народні, до яких відносять обробку уражених ділянок столовим оцтом, содою, перекисом водню, розчином марганцівки, відбілювачами з хлором, олією чайного дерева та іншим. По-друге, це звичайно більш ефективні професійні засоби та обладнання. Однак і та, і інша методика не здатна дати 100% результат позбавлення від суперечок грибка назавжди без комплексного підходу.

Що таке комплексна боротьба із грибком?

Вона передбачає усунення як наслідків поразки різних поверхонь у будинку, а й що найважливіше – причин цього явища. Саме такий підхід пропонують спеціалісти компанії DFD. Багаторічний досвід їхньої роботи довів ефективність такого методу. Основними етапами боротьби з грибком у будинку є:

 
  • детальний аудит всіх приміщень, у процесі якого можна виявити уражені грибком ділянки та причини самого явища;
  • ретельне механічне очищення заражених поверхонь від плісняви;
  • обробка цих ділянок спеціальними хімічними складами;
  • очищення та знезараження повітря, видалення неприємного запаху в приміщенні за допомогою методу озонування. Для цього застосовують спеціальне обладнання, яке виділяє газ озон, що є сильним окислювачем;
  • боротьба з причинами грибкового зараження: встановлення та ремонт вентиляції в будинку, монтаж додаткового опалення, утеплення зовнішніх стін, використання рекуператорів повітря, усунення течі у даху, водопровідних та інших комунікаціях, джерел підвищеної вологості та інше.

Кому довіритися у боротьбі з пліснявою в будинку?

Тільки в такий спосіб можна забути про цю проблему назавжди. Тому, якщо ви не знаєте, як позбавитися грибка в будинку і кому довірити таку роботу, рекомендуємо вам звернутися до фахівців DFD. Вони швидко та ефективно, а також за доступними цінами проведуть усі необхідні роботи. Їхній професіоналізм та компетентність не викликають сумнівів, до того ж компанія надає гарантії якості своїх послуг.

Забудьте про плісняву назавжди, збережіть здоров'я своїх рідних та близьких, довірившись майстрам DFD! Замовляйте комплекс із видалення грибка в будинку від нашої компанії DFD!

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*