Видалення грибка та пліснява на вікнах та укосах

Категорії

Грибок та пліснява – це страшне явище для будь-якого будинку. Ці мікроорганізми настільки поширені, що від них уберегтися практично неможливо. І навіть з розвитком технологій людству ставати не особливо легко захиститься від появи грибка з пліснявою. Приклад цього служать сучасні пластикові вікна. Вони настільки герметичні, що не дають можливості ні граму повітря зайти до приміщення (у закритому положенні). Через це виникають проблеми у вигляді грибка, плісняви на схилах. І проблема навіть не у самих вікнах, а у грамотності їх встановлення. 80% вини появи грибка, плісняви на укосах – це неправильність монтажу самих укосів. Але як із цим боротися і як видалити цвіль, грибок із вікна?

Чому за перших ознак грибка, плісняви на вікнах варто терміново з ними боротися?

Ні для кого не секрет, що грибок є отруйним для організму. Цвіль - це різновид грибка, її шкідливість науково доведена та обґрунтована. При перших появах цвілі в будинку необхідно відразу вжити заходів. У разі появи грибка, плісняви на вікнах, потрібно шукати способи її видалити, адже віконний отвір – це не просто конструкція природного освітлення, а й пристрій, за допомогою якого провітрюється приміщення. Повітря проходить крізь вікно, крізь укоси, на яких з'явилися наші небажані жителі. Грибок видає неприємний запах, що супроводжується суперечками. Ці суперечки при провітрюванні подвійно поширюватимуться по кімнаті, і завдають шкоди здоров'ю.

Запах грибка та цвілі не можна терпіти. Алергія, хронічні захворювання, безліч хвороб виникають лише через несприятливий мікроклімат житлового приміщення. Якщо вчасно видалити грибок, плісняву на вікнах, укосах, то можна запобігти цим процесам.

Як знищити грибок, плісняву на вікні?

Якщо ж грибок і пліснява вже з'явилися на Ваших вікнах, то відразу починаємо з ними боротьбу. Рекомендуємо відразу викликати спеціалістів, адже встановити точну причину появи грибка на вікні складніше, ніж його видалити. Викликаний експерт допоможе встановити точну причину появи грибка, дасть рекомендації щодо способів усунення грибка та плісняви на вікнах, укосах. І найголовніше скаже, як запобігти такій проблемі в майбутньому.

Якщо пластикові (декоративні) укоси вкриті грибком, то будьте певні, під ними проблема значно більша. Грибок і цвіль необхідно:

  • Повністю вичистити за допомогою щітки або шпателя;
  • обробити місце спеціальними засобами;
  • Вивітрити приміщення;
  • Надалі проводити регулярні профілактичні дії.

На перший погляд, все досить просто, але насправді з'являється маса труднощів. Наприклад, не хочеться пошкодити інтер'єр, а зачистка може значно погіршити зовнішній вигляд. Або пліснява та грибок знаходяться у важкодоступних місцях. А варто не забувати, що всі перераховані вище етапи необхідно провести для підвищення шансу прибрати цвіль, грибок з вікон, укосів.

Служба DFD подолає завдання будь-якої складності. У мікроорганізмів навіть шансу немає встояти сучасним технологіям боротьби. Наші фахівці витратить мінімум часу і зроблять все, щоб не зашкодити інтер'єру приміщення. Вивести плісняву, грибок на вікнах не буде перешкодою та проблемою. Закріпить результат процес озонування. Озон, що виділяється у повітря, окислює всі суперечки та мікроорганізми та очистить всю зону від бактерій та інфекцій. Ви зможете насолоджуватись чистим повітрям протягом тривалого часу. Ще до переваг озонування можна віднести відсутність проблем із важкодоступністю. Газ проникає у всі щілини та дірки, тому швидко позбавиться цвілі на укосах. Не бійтеся входити в боротьбу з грибком та пліснявою, адже на кону стоїть Ваше здоров'я!

Ми позбавимо вас цвілі та грибків назавжди. Замовляйте видалення плісняви та грибка у нашій компанії DFD!

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*