Цвіль у квартирі. Причини появи плісняви у квартирі.

Категорії

Цвіль у квартирі – неприємність, від якої ніхто не застрахований. Адже не всі розуміють серйозність її масштабів. Грибок на стінах чи стелі не просто псує зовнішній вигляд інтер'єру, а й значно шкодить здоров'ю всіх домочадців. Його пори, потрапляючи на шкіру або через дихальні шляхи в організм людини, з часом можуть призвести до різноманітних захворювань: частим бронхітам, пневмоніям, алергічним реакціям, дерматитам, грибковим інфекціям, астмі та іншим хворобам.

Тому пліснява у квартирі – це привід, перш за все, задуматися, що не так з мікрокліматом у приміщенні. Адже основною причиною появи грибка, як зазначають фахівці, є підвищена вологість повітря понад 60%. Саме тому ванна та санвузол є найбільш схильними до такого явища. Щоб цього уникнути, рекомендується відмовитися від ідеї сушіння білизни, усунути можливі течі, регулярно провітрювати приміщення, протирати всі мокрі поверхні сухою ганчіркою, забезпечити справність вентиляції та опалення.

Причини появи плісняви у квартирі

Крім підвищеної вологості, до основних факторів, які зазвичай призводять до грибка, варто віднести:

 
  • погану вентиляцію приміщення – одна з найпоширеніших причин появи плісняви у квартирі після підвищеної вологості. Бажано регулярно перевіряти потяг у своєму будинку. Причому не тільки через грибок, але виходячи з міркувань загальної безпеки. Якщо тяга слабка, рекомендується встановлення потужнішого витяжного вентилятора, безпосередньо у ванній кімнаті чи санвузлі, а також припливних віконних клапанів або рекуператорів;
  • нерівномірне прогрівання або локальне переохолодження через внутрішні щілини і тріщини в стінах, підлозі, стелі в старих панельних будинках. Для визначення містків холоду часто використовують тепловізори. Вони допоможуть знайти можливі дефекти в конструкціях, після чого можна приступати до їх усунення за допомогою додаткової теплоізоляції стін, фундаменту чи даху;
  • протікання та вогкість, а також погана гідроізоляція в суміжних приміщеннях (найчастіше фундаменту, підвалу або горища) – спочатку необхідно позбутися самої причини появи цвілі в квартирі , відремонтувати всі комунікації, забезпечити надійну гідроізоляцію, а потім ретельно просушити приміщення вентилятором з теплим повітрям.

Усунення плісняви у квартирі спеціалістами компанії DFD

Боротьба з грибком - завдання не з простих, вирішення якої краще довірити досвідченим фахівцям. Співробітники нашої компанії мають величезний досвід у цій сфері. Вони використовують перевірені методи та новітні технології. Головна їхня відмінність від конкурентів – це комплексний підхід до своєї роботи. Він передбачає повний аудит квартири, усунення не просто цвілі, а й причини її появи. Тому, звернувшись до компанії DFD, ви гарантовано отримаєте якісну послугу у максимально стислий термін та за вигідною ціною. Забути назавжди про плісняву у квартирі можливо – це неодноразово ми довели своїм клієнтам. Замовляйте комплекс із видалення цвілі від компанії DFD.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*