Як позбутися запаху гару? Народні методи та озонування

Категорії

Запахи – це одні з тих речей, із якими складно боротися. У нашому блозі ми вже міркували, як видалити запахи в автомобілі, квартирі та будинку, але сьогодні розповімо про більш серйозну проблему – запах гару. Запах гару у квартирі, будинку після пожежі практично неможливо провітрити чи видалити підручними засобами. З ним треба вести справжню боротьбу, тривалу та трудомістку. Але зараз ми розповімо, як позбутися запаху гару швидко і не витрачати величезні кошти. Ви здивуєтеся, але для професіоналів, щоб видалити запах гару з усієї квартири, не знадобиться і 3 годин! Цікаво? Читайте далі!

Як позбутися запаху гару? Народні поради та засоби

Народні методи часто підтверджені насамперед, не теорією, а практикою. При невеликій пожежі або задимленні запах гару в'їдається на всі меблі та частини інтер'єру надовго. Тут народні засоби дуже корисні, вони зможуть значно знизити рівень концентрації продуктів неповного згоряння в повітрі, але повністю його видалити не вийде.

Основні народні способи прибрати неприємний запах гару з квартири, будинку:

 
  • Провітрювання приміщень (навіть при невеликому задимленні провітрювати доведеться не менше тижня);
  • Використання ароматичних свічок (аромасвічі варто розставити по всьому приміщенню);
  • У центр кімнати можна поставити цебро з водою і додати туди 1 літр оцту (кожну годину міняти воду);
  • Розставити ємності з водою (відра, каструлі, миски) по всій кімнаті та зволожити повітря;
  • Розкласти, розвісити по приміщенню вологі ганчірки, вони вбирають запах гару.

Всі ці способи можуть допомогти після невеликої НП на кухні або після пожежі у сусідів. Позбутися запаху гару повністю не вийде, але знизити його концентрацію 100% вийде. Народні засоби дають свій, хоч і не великий, ефект.

Як вивести запах гару після пожежі в квартирі, будинку назавжди?

Якщо сталася серйозна пожежа, внаслідок якої на стінах кіптява, а запах відчувається здалеку, ні провітрити, ні свічки, ні волога – не врятує. Тут потрібно вживати серйозних заходів, у тому числі наймати професійні служби. Для видалення запаху гару потрібно виконати 2 етапи:

  1. Очистити все приміщення від наслідків пожежі (відмити, перепрати, здати в хімчистку меблі тощо);
  2. Очистити повітря у приміщенні;
  3. Поетапно відновлювати інтер'єр.

Існують спеціальні служби повного очищення приміщень від гару, які виконують перші 2 етапи та запах практично зникає. Але вони часто використовують хімічні речовини, які залишаються у приміщенні довгі роки. Ми рекомендуємо використовувати послугу озонування приміщення.

Озонування – це процес насичення повітря киснем, у якому шкідливі і неприємні запахи йдуть. За допомогою озонування вбивають грибок, плісняву, очищають поверхні від бактерій. У боротьбі з гаром озон витісняє його і повністю замінює, а після реакції, у приміщенні лісове, гірське повітря. Озонування вважається найефективнішим способом, який допоможе позбутися запаху гару в квартирі.

Компанія «DFD» надає послуги усунення неприємних запахів , при якому всі запахи та мікроорганізми з дому зникають на довгі роки. Професіонали виїжджають на об'єкт, після чого високотехнологічним обладнанням очищають повітря у Вашій оселі. Жодних шкідливих або хімічних речовин не використовується, все, озон виділяється в результаті роботи обладнання. Звертайтесь до нас, якщо потрібно видалити запах гару після пожежі, і фахівці обов'язково допоможуть вирішити Вашу проблему!

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*