Чим поцькувати тарганів? Як позбудеться їх у домашніх умовах

Категорії

Таргани - шкідники, що становлять значну небезпеку. Вони швидко розмножуються і розносять інфекцію. Підчепити цю напасть можуть навіть найохайніші. Достатньо мати недбайливих сусідів, які не прагнуть поцькувати тарганів.

По вентиляційних каналах через балкон і з під'їзду вусаті шкідники просочуються в квартиру і швидко розмножуються. Їх зовнішній вигляд викликає стійку огиду, і виявивши комаху на столі, у хлібниці або ящику з посудом, господині зазнають величезного шоку і відразу замислюються, як поцькувати тарганів у квартирі.

Як зрозуміти, що вдома з'явилися таргани?

Комахи - чудові знавці камуфляжу. Вони ховаються в денний час доби, воліючи подорожувати в пошуках їжі в нічний час. Вони люблять затінені затишні місця ближче до джерела їжі — біля столу, відра для сміття, раковини.

 

Сліди перебування комах у приміщенні

Ви можете виявити:

  1. Невеликі чорні цятки. Це екскременти, які залишають комахи на посуді, шпалерах, меблях.
  2. Кладки з яйцями. Самка відкладає невеликий мішечок із хітину (оотеку), в якому знаходиться від 15 до 90 яєць. Дозрівають вони 30-90 днів, тому приміщення підлягає повторній обробці.
  3. Специфічний запах. Загиблі комахи, продукти їхньої життєдіяльності, залишки оотек - все це стає джерелом неприємного запаху.

Також можна помітити самих тарганів у приміщенні, де вони мешкають. Деякі настільки самовпевнені, що подорожують у пошуках їжі у денний час, чим чимало засмучують мешканців будинку.

Чим краще цькувати тарганів?

З огляду на хитрість і живучість цих комах вивести їх дуже важко. Причина, через яку не вдається досягти 100% ефекту, - у важкому охопленні всіх приміщень одночасно і несприйнятливості набряків з яйцями до більшості впливів.

Довідка. Оотека захищає яйця від отрут та токсинів, температури від -15 до +55°C.

Обробляючи приміщення, можна вбити лише частину комах, і їм на зміну незабаром прийдуть інші. Але все ж таки намагатися потрібно, головне — знати, чим убити тарганів у домашніх умовах.

Ось зразковий перелік коштів:

  1. Аерозолі. Ними потрібно обробляти місця потенційного проживання тарганів (віддушини, за раковиною, біля відра для сміття).
  2. Отрути. Мають різні форми випуску - від крейди, якими можна покривати задню стінку меблів, до порошку, який потрібно змішувати з жовтком, і класти отруйну приманку у місцях дислокації шкідників.
  3. Домашні засоби. Найпопулярніші — борна кислота та нашатирний спирт. Перше просто розсипають або готують яєчні кульки, а з другим миють підлогу.
  4. Пастки. Мають приманку, яка приваблює тарганів.
  5. Відлякувачі. Видають вібрації, які не люблять комах.

Є й інші кошти, але вони мають обмежену ефективність.

Як вбити тарганів: недоліки домашніх способів

Проблема у видаленні шкідників полягає в одній лише поверхневій обробці та малому охопленні приміщення. До того ж, більшість застосовуваних хімікатів:

  • псують текстиль, штори, оббивку м'яких меблів;
  • шкідливі для свійських тварин, птахів та акваріумних риб;
  • погіршують екологію та негативно впливають на здоров'я людини.

Тому багато хто вибирає більш сучасний та ефективний спосіб, що дозволяє позбутися тарганів назавжди, — професійна обробка приміщення та озонування.

Служба DFD: допоможемо поцькувати тарганів!

Наша служба надає послуги видалення запахів, знищення пилу та комах. Довіривши своє житло, офіс чи складське приміщення нам, ми в 24-годинний термін очистимо його від тарганів, пов'язаних з ними біологічних забруднень та специфічного сміття від комах.

Ми чудово знаємо, як швидко убити тарганів у квартирі, дачному будинку, де і як найкраще поцькувати їх у домашніх умовах. Використовуємо безпечне озонування , яке дезінфікує повітря та вбиває всіх тарганів.

Ви можете заздалегідь дізнатися, скільки коштує потравити тарганів у квартирі — ціна вказана на відповідній сторінці сайту. Вартість цілком прийнятна для сімейного бюджету.

Замовляйте обробку від тарганів у фахівців із досвідом. Ми гарантуємо, що вам сподобається якість послуг та сервіс. Завжди раді вам допомогти!

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*