Як вивести неприємний запах із салону автомобіля?

Категорії

Автолюбителі часто стикаються із проблемою неприємного запаху в салоні свого автомобіля. Неприємний запах не тільки гидкий, а й дратує організм, він може негативно вплинути на ефективність робочого дня та настрій.

З часом вогкість, бруд та складні умови роботи автомобіля просочують салон неприємним запахом. Дуже поширеним джерелом неприємного запаху в автомобілі є дим сигарет. Салон автомобіля зроблений із матеріалів, які вмить вбирають усі запахи, тому куріння в автомобілі не тільки шкідливе для здоров'я людини, а й для салону Вашого автомобіля. Але якщо проблема вже існує, як вивести неприємний запах із автомобіля?

Способи виведення неприємного запаху автомобіля

Сучасний світ високо технологічний та прогресивний, тому щодня ринок поповнюється новими засобами боротьби з неприємними запахами у салоні автомобіля. Ми ж зараз розглянемо, як вивести неприємний запах із машини вже відомими способами:

 
  • Регулярне миття власними силами;
  • Виведення вологи за допомогою традиційних способів (папір, сушіння);
  • Провітрювання, залишати прочинені вікна (на охоронюваному чи своїй ділянці);
  • Хімчистка.

Ці методи справді працюють і перевірені багатьма поколіннями. Але їхня ефективність дуже низька, наприклад, чищення салону власними силами не особливо позбавить просочені запахи. Можливо, видалити додаткові джерела неприємного запаху, такі як сміття, попіл, пил, вода. Але в важкодоступні місця складно дістатися: під обшивку дверей, панелі, підлогу. Провітрювання також лише тимчасово позбавить автомобіль неприємного запаху. Необхідно прибрати його джерело, а потім уже провітрити. Хімчистка ж дорожчий і надійний спосіб виведення неприємних запахів із салону. Але і вона, на жаль, не ідеальна, тому що не дезінфікує салон повністю і в більшості випадків не торкається важкодоступних місць.

  • Озонування:
    Цей процес рідко використовують для очищення салону, хоча він справді ефективний. Озонування – процес виділення газу (озону), який поширюється по всій зоні озонування та вбиває негативні, шкідливі мікроорганізми, а також насичує повітря киснем. Газ поширюється у всі щілини та дірки салону, що дозволяє знищувати джерела неприємного запаху навіть у важкодоступних місцях, чого ми не побачили у перерахованих вище варіантах очищення салону.

Процес озонування абсолютно нешкідливий для організму людини, якщо дотримуватися всіх правил його використання. Озонування займе мінімум Вашого часу, при цьому стане ідеальним варіантом виведення неприємного запаху з машини.

Ми позбавимо вас неприємних запахів назавжди. Замовляйте видалення запахів у нашій компанії DFD.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*